Despre noi

despre no0i1
despre no0i2

     SYSTEMS MSMI Electric s-a înfiinţat în anul 2009 ca societate cu capital privat şi s-a constituit pentru a răspunde cererii de servicii din domeniul electric, electronic şi automatizări din zona publică, civilă şi industrială. Având activitatea de bază în domeniul INSTALAŢIILOR ELECTRICE, societatea SYSTEMS MSMI Electric doreşte a fi o organizaţie preocupată continuu de extinderea domeniilor în care activează, ajungând în prezent să poată oferi servicii conforme cu standardele de calitate în următoarele domenii:

  • proiectare şi execuţie instalaţii electrice industriale şi civile;
  • automatizări industriale;
  • consultanţă tehnică de specialitate.

    Societatea  oferă soluţii complete din faza de proiectare, furnizare materiale, execuţie până la faza de asigurare service garanţie şi postgaranţie în instalaţii electrice civile şi industriale.

    Systems MSMI Electric este autorizată pentru proiectare, execuţie, întreţinere şi reparaţii în instalaţiile electrice pentru clădiri civile şi industriale până la o tensiune de 0,4 KV; de asemenea, societatea deţine atestat ANRE.

    Systems MSMI Electric are personal specializat în domeniu: inginer grad II A+B, electrician grad I B (calificat în automatizări, programare PLC), electricieni calificaţi formând o echipă tânără, dinamică, flexibilă, cu atitudine orientată spre rezultate, care stă oricând la dispoziţia clienţilor pentru a le transforma proiectele într-un succes.

    De menţionat este şi faptul că în acţionariatul societăţii a intrat societatea SC CENECO SRL, care aduce un plus de profesionalism şi experienţă managerială.